Snart seiler vi avsted

Det nærmer seg avreise. Vi er bare ikke helt sikker på når denne avreisen er. Men vi kan jo hoste opp en sånn nogenlunde dato. Sånn at de som vil kan komme å gi oss et dytt fra brygga. Det kan nemlig se ut som at vi ikke reiser seinere enn lørdag 11. juni. Og heller ikke før onsdag 8. Såpass besluttsomme er vi. Følg med videre her inne, så får du sikkert vite hvilken dag vi reiser. Forhåpentligvis før vi har reist.

Advertisements

12 responses to “Snart seiler vi avsted

 1. Hei

  Bra side gutter, vi treffes sikkert langs ruta vi drar 1. juli eller deromkring, dropper også ARC maset og går om Kapp Verde!

  Seierhilsen fra
  Pingvin36
  Glenn

 2. Jeg er onkelen til Odd Rune som ønsker alle sammen en flott seilas som vi gleder oss til å følge med på. Er nok litt bekymret for Atlanterhavet. God Tur!

 3. Tjohei! Vi seiler fra Tønsberg 20. juni til Stavanger og krysser over Nordsjøen derfra og videre hele veien til Karibien! Vi er Kjell og Lise på 21 år. Se bloggen vår, håper vi ses!!

 4. ODD, ROOOOGER, Hanne (gro) her……. gooooooooo tur t deke:D håpe de får ein strålande tur å masse moro å oppleve som få andre får 😀
  husk maaaasse solkrem (eg blei brennt i helga ikkje lenger vekk ein telemark)!!!!!!

  glede meg t sjå bilder og lese om deke her inne 😀

  men om de skulle no kjede deke so e da berre å sende kort 😉

 5. Hei hei,

  Skal dere ta en stopp i Den dominikanske republikk? 🙂

  Hilsen fra Aga

  • Nja, tjaaa.. Det var vel ikkje heilt planen. men me skal ikkje så langt unna. Og planane våre endrast sikkert underveis 🙂 skal du dit??

   • Ja, jeg skal dit for to uker i oktober. Mest sannsynlig jeg skal være i Punta Cana. 🙂

 6. Hei
  Vil bare ønske deg en riktig god tur på de syv hav, Odd Rune og pass deg for draugen, og se opp for rev i seila.

 7. Heisan. God tur og kosa dere masse. Ditte er gøy.

Kommentarfeltet er stengt.