Vi er klare til å sette seil!


Da er mannskapet samlet i båtens hjemmehavn og kan si seg klare for avreise. I den anledning inviterer vi alle som vil til å gi oss et dytt fra brygga lørdag 11. juni kl tolv. For ihuga fans kan man komme tidligere og få servert vafler av majestetens mannskap. Båten vil være klar for inspeksjon i Kristiansand Gjestehavn kl 10.30. Vi sees!

Advertisements

7 responses to “Vi er klare til å sette seil!

 1. Jeg er ihuga fan, av både dere og vafler! Regn med meg lørdag morgen!
  Hilsen Marie (og einar regner jeg med)

 2. Det blir nok ikkje Kristiansand, men spar ein vaffel til de er i traktene rundt Lindesnes. Eg reknar med å opphalde meg i den sørnorske skjærgarden denne helga, så vink når de seglar forbi!!!:)

 3. God tur til alle tre!! Er veldig spent (og litt nervøs) på dokka vegne:) De kjem til å få det heilt fantastisk, men husk å vere forsiktige!! Odd Rune, du er savna allerede!

  Stor god tur klem til alle sammen frå oss på Takle!!

 4. Dei beste ynsjer for turen frå oss i Brekke. Lett bris,småkrusa sjø og mykje sol. Hensynsfulle medtrafikantar, bekymringsfrie foreldre og piratfritt hav. og Roger, morfar ynskjer postkort frå kvar havn. Klem frå oss.

 5. God tur alle tre!!:) Ta godt vare på hverandre og bruk hjelm og flytevest! :)Ta masse bilder og legg de ut på nett sånn at vi her hjemme kan se at alt går smertefritt og lett;) Misunner det dere nå vil oppleve så kos dere masse og nyt opplevelsen:) ps; det er aldri for sent å snu.. (Sjøvettregel 1a-å).

  Stor klem fra Silje Helene Winther=)

 6. Ønsker dere en fantastisk og innholdrik tur 🙂
  Sjekk at radar reflektoren alltid er ok slik at dere blir observert av andre (og ofte større !!) fartøy 🙂

  God seilas 🙂
  Henny på Ortneset

 7. God tur, nyt sjølivet. Sikkert ikkje sjøsjuke heller de….. Kos deke.

Kommentarfeltet er stengt.