Omsider på vei!

Lørdag 11. juni satte vi avsted fra Kristiansand. Til tross for at det kun var mannskapet som hadde oppmøteplikt var det en hyggelig overraskelse at så mange andre trasket ned til brygga for å ønske oss god tur. Til vår store skrekk kom det også en kar fra NRK og tok noen bilder og skrev noen ord om oss, men det viste seg senere at det hele ikke ble så altfor ille. Artikkelen kan leses på NRK sine nettsider. Etter et par rolige feriedagsetapper befinner vi oss nå i Farsund i påvente av bedre vind vi kan bruke på overfarten til Skottland. For tiden er det mest vestavind og i dag er det til og med et og annet kulingvarsel utpå kysten, så det blir nok ingen seilas med det første. Mens vi venter på været har vi tatt oss tid til å legge ut noen ferske bilder. Sjekk ut her, her eller her.

Advertisements

6 responses to “Omsider på vei!

 1. Dette er aldeles spennende!
  Eg har sett bildene og merka meg at ting har forandra seg sidagn kaptein sabeltann, ingen hatt? lapp paa auge? Korg med roger i masta? kjeledressar?…Fasinerande.

  Lykke til på ferda gutar, ta vare på kvarandre! Eg har meldt meg opp på nyheitsbrevfunksjonen dykkar og gler meg til resten av den utrolige reisen.

 2. for en flott avreise det ble! det er betryggende å høre at dere har kommet dere trygt til Farsund iallefall. Lykke til videre på reisen. Bjørnar kom forresten halsende på bryggea ca tre minutter etter at dere hadde dratt, men dere har kanskje hatt kontakt siden. Ellers er jeg litt snurt for at jeg ikke fikk noen avskjedsklem av deg Jørgen, mens både mats ann kristin som stod ved siden fikk hver sin. Hei og hå, vi talas ved!

 3. Hei gutta boys.
  Gøy å se at soltaket funker som regntak og. Vinka for harde livet fra Lista fyr om sønda’n sikker på at det var dere som for forbi, så feil kan man heldigvis ta.
  Tjau fra en erke landkrabbe.

 4. HEI KAPTEIN JØRGEN OG RESTEN AV MANNSKAPET!!!!!!!!!!

  VIL BARE SI AT DERE ER NOEN SKIKKELIGE TØFFINGER . TA NÅ GODT VARE PÅ HVERANDRE OG IKKE GJØR NOE OVERILT. SER FREM TIL Å FØLGE MED DERE PÅ FERDEN.
  SKAL HILSE FRA TANTE MARIT , KINE OG LEA

  HILSEN ONKEL ERLING

 5. Hei! Jeg følger med så godt jeg kan. Det ble en fin reportasje og fine bilder fra avreisen. Koselig at dere var innom Bergliot og Ørnulf. God tur videre. Vi håper på vind fra øst, men ikke kuling og storm. Håper dette kommer frem. Dere må oppdatere og skrive iallefall to ganger i uka synes jeg.
  Mamma

  PS Låner Snorre sin pc. Håper det gåt bra

 6. Minst tre oppdateringer! Og minst et bilde som ikke handler om seiling!

Kommentarfeltet er stengt.