God jul

Da er vel julen ringt inn og vi sjøfarere vil få benytte anledningen til å ønske alle en riktig så god jul! Idag har vi gjort vårt ypperste for å lage julestemning. Dagen startet med julefrokost med egg og greier og greier og sannelig har vi ikke spist julegrøt også. Men det beste av alt er at julenissen ikke bare har kommet og fyllt opp sokkene våres med et kinderegg og en slikkepinne hver, men også gitt oss julegaver. Bedre kan det ikke bli. Ellers går livet sin vante gang. Det begynner så smått og gå opp for oss at tannkrem må vi klare oss uten. Allerede første dag oppdaget vi nemlig at vi hadde glemt å kjøpe inn en tube med det karius og baktus drepende middelet. Men selv uten fluor om bord begynner vi å komme inn i rutinene. Store fisker har vi fått, så i går hadde vi fisk til både lunsj og middag. Hva seiling angår har vi nå kommet oss omtrent en fjerdedel over dammen. Vinden er litt ustabil, både i retning og styrke, men alt går utmerket fint. For de som er flinke på kart og sånt er vår posisjon i skrivende stund N 16 grader 02 minutter, V 34 grader 11 minutter.

Advertisements

6 responses to “God jul

  1. God jul sjøfolk! Vi sitter landfast i Sandnes, men det er ikke så verst det heller. Kost oss med pinnekjøtt, jorbærkrem og andre fleskete greier. Og jammen har vi ikke åpnet opp gaver også. Ulrik synes det var mer morsomt å ta vekk alle gavene som lå under treet enn å åpne dem. Etterhvert lå det gaver rundt i hele stua. Men nå har roen senket seg, både de gamle og de unge er i seng. Vi som sitter igjen skal slappe av med julebrus og julequiz. Veldig koselig at du ringte i dag. Pass dere for flyvende fisk og haier, lykke til videre over havet. Uten tannkrem kan det være greit det ikke er noen kvinnemennesker ombord på skuta… Lev livet. Stor klem, Grete og resten av Sandnesgjengen.

  2. Fortsatt God jul til dokke alle , og god tur videre øve dammen…. 🙂

  3. God jul til dere alle sammen, Litt ekstra god jul til deg Jørgen. På vegne av hele barnehagen vil jeg si at vi klarer oss kjempefint uten deg, men du er ennå ikke glemt. Barnene snakker om deg ofte og vi er innom å leser om deres spennende reise. Til nå i Desember har vi rukket både nisse fest og luciafest. Det savner du nok.
    Vi er utrolig glade i deg, vi gleder oss til du plutselig stikker hode innom å sier hei igjen. FOR DET ER DU NØDT TIL!
    Vi har jo hvert ombord i skuta deres og vi vet at dere har orden i sakene så turen kommer til å gå kjempefint.
    Kjempestor julehilsen til dere alle Fra Jan Thomas og alle de andre her i Wergelandsveien barnehage.

Kommentarfeltet er stengt.