Mannskapet

Kapteinen

Administrerende direktør ombord er en 25 år gammel kristiansander ved navn Jørgen Narvestad som håper på å seile balja trygt inn i de fleste havner. (Etter diverse kræsjlandinger er det dessverre endel brygger som har erfart det motsatte.) Uansett. Etter nok dagdrømming til sydligere breddegrader fant han ut at det var på høy tid å øke seilingsrekkevidden litt lenger enn til å gjelde kun Skagerrak og omegn. Denne oppfatningen var han heldigvis ikke alene om. Dermed bestemte de seg etter endel farting sommeren 09 at det bare var å komme seg avsted! For å kunne gjøre dette passet det bra for kapteinen å være ferdig med studier slik at han kunne bo billig i båten for å spare mest mulig av lønningene han får fra barnehagen han nå jobber i. Kapteinen kan for øvrig kontaktes på jorgen.narvestad (sånnen rar a med runding rundt) gmail.com

Matros

Æra av å vere matros ombord gjekk til Odd Rune Høydal. Matrosen er barndomsvenn av Stuerten og vart kjent med Kapteinen etter at mannskapet sjekka ut Oslo sitt natteliv i 2007. Likevel han har vokst opp med Sognefjorden som næraste nabo kan han nok seiast å vere den med absolutt minst erfaring med bøljan blå. Erfaringa strekk seg ikkje lenger enn ein skuletur med Hallingdal FHS og Sørlandet til Danmark (endte opp med spying) og ein tur til Shetland med Stuerten og Kapteinen (endå meir spying). Men dette har ikkje knekt matrosen som er ivrig etter nye eventyr (og sikkert meir spying) på veg til Karibien saman med Stuerten og Kapteinen. Ellers er Matrosen utdanna politi og har ansvar for ro og orden på skuta.

Hoydalodd(snabela)gmail.com

Stuert

Guten som tar seg av stuinga (av kjøleboksen) på skuta heiter Roger Ones. Han kunne nok ha fått plass til ei lita innvandrersjappe pluss ein sykkel av sjokolade i kjøleboksen om det so skulle vere, men nøyer seg so langt med maten. Skillsa kjem nok frå mang ein år som murar, noko kapteinen tydeligvis ikkje har jobba som. I tillegg til stuinga kan han og segle. Det lærte han på folkehøgskolen der han vart kjent med kapteinen som allerede da lufta tanken om å segle til stader der grantre er byte ut med palmar. Ellers er han ein fullblods sogning, oppvaksen på gard og har hatt ein del turar med majesteten på både kryss og tvers.

Roger.ones (krøllalfa) outlook.com

Advertisements